6 nydelige opplevelser i Barcelona

Skal dere på en romantisk ferie? Da bør du reise til Barcelona. Byen som er perfekt både for en jentetur, guttetur eller sammen med kjæresten. Selv den som ikke er spesielt romantisk av seg kommer til å bli overveldet av gode følelser i denne fantastiske spanske byen. Her kan kan dere spise deilig tapas, leie seilbåt, sitte på en av de mange takterrassene eller nyte noen late dager på stranden. Barcelona har hele fem kilometer med strand å by på og du er aldri langt fra et forfriskende bad.

Barcelona ligger i den katalanske hovedstaden og her fremstilles også den kjente og kjære cavaen. Flere steder har fantastiske vinmenyer som er verdt et forsøk. Velg gjerne et sted som har en rolig atmosfære så kan dere konsentrere dere om hverandre.

Her finner du de beste prisene på overnatting i Barcelona.

Nyt late dager på stranden

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Streets of Barcelona (@streets_barcelona)

Barcelonas mest kjente strand er Platja de Barceloneta og her finner du nydelig sandstrand med restauranter og solsenger. Her er det alltid liv og røre og mye å se på. Vil dere ha en roligere stund i solen bør dere ta turen til Nova Icaria Beach. Den ligger i bydelen El Poblenou og har også flere restauranter og fasiliteter i umiddelbar nærhet.

Lei en seilbåt

Om du liker å være i båt eller ikke så er det lite som gir en så stor glede som en ekte seiltur. Gjennom en og en halv time kan dere rett og slett seile inn i solnedgangen. Dere får selvsagt servert noe godt i glasset samtidig som dere får se alle severdighetene langs kysten av Barcelona.

Her kan dere være garantert at følelsene blir satt i sving og er en perfekt start på noen romantiske dager.

Spis under stjernene

Besøker dere Barcelona på sommerstid kan dere glede dere over å nyte et bedre måltid på en av de mange flotte takterrassene. Sammen med utsøkte smaker kan dere nyte både hverandre og utsikten i timesvis under stjernene. En av de mest populære takterrassene som høster voldsomt god kritikk og som tar i mot gjester i hopetall er Terrat.

Denne populære restauranten finnere dere på taket av fem-stjerners hotellet Mandarin Oriental. Takterrassen har sesong fra april til november og åpner kl 18.00 hver dag. Her kan dere nyte utsøkte retter og cocktails i verdensklasse i en magisk solnedgang over de kjente fjellene.

Spa

Spa er ikke for alle, men denne opplevelsen vil dere ikke gå glipp av. AIRE Ancient Baths er en spa opplevelse helt utenom det vanlige. Spaet ligger under bakkenivå og du kan oppleve alt fra et rødvinsbad til saltvannsbad og parmassasje. Et saltvannsbad er en fantastisk opplevelse. Du ligger i vannet omgitt av rolig musikk mens du er nesten vektløs. Denne opplevelsen er i seg selv virkelig verdt turen.

Husk å bestille time slik at dere er sikre på at dere får plass. Det er begrenset med antall besøkende gjennom dagen så dere er sikret en privat og behagelig opplevelse.

Besøk verdens mest kjente vinbar

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Manel Morera (@manel_morera)

Barcelona er en hektisk by med et yrende uteliv, men vil dere ha en deilig romantisk opplevelse med noe godt å drikke bør dere ta turen til Monvinic.  Dette er en av verdens mest kjente vinbarer i Europa og et must å besøke. Bli med på vinsmaking eller nyt et glass eller to i fantastiske omgivelser.

Her kan dere hygge dere langt vekk fra hverdagens mas og kjas og bare konsentrere dere om hverandre mens dere smaker noe av verdens beste cava. Monvinic er kjent for sin behagelige atmosfære og sitt store utvalg av cava som er fremstilt i nærområdet.

Pariserhjulet

Lite er mer romantisk enn å ta en runde i et pariserhjul og i Barcelona finner du denne attraksjonen på den høyeste fjelltoppen på fjellkjeden Collserola. Her ligger både det kjente pariserhjulet og fornøyelsespark med fantastisk utsikt over Barcelona. På kveldstid er dette intet annet enn magisk.

Her finner du flere opplevelser som er verdt å ta en kikk på når turen går til Barcelona.

Vil dere sørge for et fantastisk hotellopphold så er det uten tvil W hotell som ligger på toppen. Hotellet ligger helt nede ved stranden og er formet som et seil. Her ferierer tusenvis av tilreisende hvert år og det er ikke uten grunn. I luksuriøse omgivelser med en fantastisk takterrasse og et eget spa-senter kommer dere til å elske dette hotellet.

God tur!

Denne artikkelen ble først publisert på luksusferie.no

 

Relaterte artikler

Nyttig informasjon om Afrika

Afrika er verdens nest største kontinent, både i størrelse og befolkning. Det dekker en areal på ca. 30,2 millioner kvadratkilometer og har en befolkning...

Albania- Her får du mye for pengene på vakre hotell og deilige strender

Albania er fortsatt et vakkert og urørt land som virkelig begynner å bli populært. Her finner du flotte strender og deilige temperaturer rett ed...

Smakfulle og unike opplevelser du ikke vil gå glipp av i New York

New York er den største byen i USA og delstaten har hele 8,5 millioner innbyggere. New York består av fem bydeler som Bronx, Manhattan,...

Reiser du hit får du mye for pengene

Bulgaria har stått på listen til mange ferielysten nordmenn i flere år, men i år er dette reisemålet mer populært enn noen gang. Her...

Hit reiser du når du vil svømme med hvithai

Vi er nok mange som har en iboende frykt for hai og det er ikke uten grunn. Den berømte hvithaien er verdens farligste hai...